Tilaustyöt

Teen taidetta myös tilauksesta. Toteutan eläinmuotokuvia asiakkaan omien valokuvien pohjalta sekä erilaisia eläin-, kasvi- ja luontoaiheisia piirroksia ja maalauksia asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi teen tilauksesta myös graafista suunnittelua kuten logoja.

Kuinka tilaan?

Tilastöiden tilaamiseksi ota minuun yhteyttä sähköpostilla (info(a)hopeakorento.fi), täyttämällä Ota yhteyttä-sivulta löytyvällä lomakkeella tai viestillä Facebookissa tai Instagramissa.

Kerro viestissäsi, millainen tilaustyö sinulla olisi mielessäsi ja toiveesi sen toteutustavasta. Liitä mukaan myös muutama valokuva mikäli olet tilaamassa muotokuvaa.

Hinnasto

Akryylit

 Puumuotokuvat 50€
Sydänkyltti 50€
Muotokuvat 65€

 

vesivarit

Vesivärit

A5 55€
A4 80€
A3 120€

 

digitaide

Digitaide

Vaakuna 70€
Kaverikuva 60€
Digitaalinen vesivärikuva 60€

 

tilauslogot

Graafinen suunnittelu

 Logo 140€

 

Hinnat sis. alv.

Hinnat ovat alkaen-hintoja eivätkä ne sisällä postikuluja. Hintaan vaikuttaa työn monimutkaisuus, tausta ja kuvassa olevien eläinten tai muiden kohteiden lukumäärä.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa pankkisiirrolla, Mobilepaylla, Pivolla tai Paypalilla.

Kustomoidut tuotteet

Haluaisitko tilaamastasi kuvasta tehdyn tuotteen? Kuvasta voidaan valmistaa myös esimerkiksi kangaskassi, tarroja tai korvakorut. Lisätietoja saat sähköpostilla tai laittamalla minulle viestiä somen tai yhteydenottolomakkeen kautta.