Toimitusehdot

Muokattu 10.5.2024

Verkkokauppa

Hopeakorento
3158844-1
Ollilantie 2M as 3
00780 Helsinki
0505722374
info@hopeakorento.fi
www.hopeakorento.fi

Verkkokaupan tuotteita myy Hopeakorento, Y-tunnus: 3158844-1. Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Tuotteiden hinnat sisältävät 24% alv. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita siirtämällä valitsemansa tuotteet ostoskoriin. Tilaus maksetaan verkkomaksupalvelussa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot.

Tilausvahvitus

Saat tilauksestasi sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. Tarkista saamasi tilausvahvistuksen sisältö huolellisesti. Mikäli huomaat siinä virheitä tai sinulla on kysyttävää, ota meihin välittömästi yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@hopeakorento.fi.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Toimitus

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut sekä arvonlisäveron. Näet tilauksesi toimituskulut verkkokaupan kassalla ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Toimituksen hinta riippuu tilauksesi koosta ja painosta.

Ilmainen toimitus: yli 79€ tilaukselle
Kirje (max 50g): 2,50€
Pikkupaketti: 5,00€
Paketti: 6,00€

Toimitusaika

Tuotteet lähetetään pääosin 1-4 arkipäivän kuluttua tilauksesta, mikäli tuotetta löytyy varastosta. Verkkokauppa ilmoittaa mahdollisista viivästyksistä mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Toimitusajoissa on mahdollista ilmetä verkkokaupasta riippumattomia viivästyksiä. Verkkokauppa tiedottaa mahdollisista poikkeavista toimitusajoista etusivullaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdettavien tai palautettavien tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa kaikki tai osan tilaamistasi tuotteista, ota yhteyttä sähköpostilla Hopeakorennon asiakaspalveluun osoitteeseen info@hopeakorento.fi.

Palautettavat tuotteet on lähetettävä verkkokaupalle viivytyksettä tai viimeistään 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen jättämisen jälkeen. Säilytäthän palautuslähetyksestä saamasi kuitin. Asiakas vastaa palautuskuluista.

Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske tilaustöitä.

Huomioithan, että paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamattomasta paketista perimme toimituskustannukset.

Reklamaatiot

Mikäli tuote on kadonnut tai vahingoittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa tästä Hopeakorennolle välittömästi. Sinun tulee ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta asiakaspalveluumme osoitteeseen info@hopeakorento.fi. Mikäli toimitus on selvästi vaurioitunut kuljetuksen aikana, olethan yhteydessä myös kuljetusyhtiön asiakaspalveluun.